Nieuws

Galaxy Tab S gaat strijd aan met iPad Air

De nieuwe Galaxy Tab S van Samsung verschijnt in twee maten met een hoge resolutie, snelle wifi-verbinding en een superamoledscherm.

Samsung heeft de Galaxy Tab S aangekondigd, een tablet die klaar is om de strijd aan te gaan met de iPad van Apple.

Op papier verslaat de Galaxy Tab S de iPad op zo ongeveer elk onderdeel: een hogere resolutie, ondersteuning voor een externe opslagruimte tot 128 GB en een snellere draadloze verbinding. Dit is alles is verpakt in een frame van slechts zes millimeter dik.

[related_article id=”158256″]

Specificaties
De nieuwe Galaxy Tab S leent ook enkele opties van Samsungs smartphones, zoals de mogelijkheid om twee apps tegelijkertijd te openen. Daarnaast kun je de tablet met Sidesync koppelen aan bepaalde toestellen, zoals de Galaxy S5. Zodra de apparaten met elkaar verbonden zijn via wifi kun je bestanden delen of zelfs een telefoongesprek voeren vanaf je tablet. Tevens komt er een geoptimaliseerde versie van Samsungs Milk Music-dienst beschikbaar.

De Galaxy Tab S is verkrijgbaar met een 8,4 inch- of een 10,5 inch-scherm. Verder zijn beide modellen hetzelfde. Samsung heeft nog niet laten weten hoeveel de tablet buiten Amerika gaat kosten. Onderstaande tabel geeft wat meer details over de specificaties.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business