Nieuws

Verdiep je in het WK op je Samsungtablet met Kick

Een nieuwe app voor Samsungtablets, Kick, vult je tablet aan met leuke weetjes en statistische informatie tijdens het bekijken van het WK of de Champions league.

Samsung introduceert in Londen Kick, een app die iedere voetballiefhebber, amateur of prof, zal aanspreken.

Kick is eenvoudig in zijn opzet: de app toont je alles wat je zou willen weten over zowat elke match, met een handig statistisch overzicht. Ideaal voor wie het WK intensief wil volgen, maar ook de Championsleague en verschillende landelijke Europese competities zoals de Spaanse en de Italiaanse zijn gerepresenteerd. De Jupiler League en de Nederlandse Eredivisie zijn helaas niet vertegenwoordigd.

Voor iedere match, zij het een duel in de gewone competitie, of nu op het WK, krijg je een lijstje met ‘key-facts’, zoals hoe vaak de ploegen al wonnen en wanneer hun laatste confrontatie was. Tijdens en na de match kan je statistieken bekijken over zowat alles. Met die statistieken kan je vooraf ook ploegen en zelfs spelers vergelijken. Ideaal voor wie een gefundeerde pronostiek wil opstellen.

Via 3D Shot krijg je een grafische weergave van de schoten op doel die tijdens een match plaatsvonden, en een webdiagram laat je spelers vergelijken om zo zwart op wit te bepalen wie nu de beste voetballer is, jouw favoriet of die van je vriend.

Links van de statistieken staat een livefeed waarin alle belangrijke gebeurtenissen vermeld worden. Samsung maakt zich sterk dat die feed van de match erg snel is. Soms zou je op Kick zien dat er een goal gemaakt is nog voor de actie zich op het scherm afspeelt, maar in de praktijk lijkt het er toch op dat je niet voor spoilers hoeft te vrezen.

De app is vandaag beschikbaar voor alle eigenaars van een Samsungtablet. In augustus komt Kick ook naar de (Samsung)telefoon. Kick moet volgens de Koreaanse telefoongigant de ideale invulling worden van het zogenaamde tweede scherm dat dezer dagen zo populair is: de tablet die zovelen onder ons als metgezel mee de zetel in nemen bij het tv-kijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business