Nieuws

Gouden iPhone 5S met portret van Poetin

Een fabrikant van luxetelefoons geeft een vergulde iPhone 5S het gezicht van Vladimir Poetin, het Russische wapenschild en de eerste regels van het volkslied.

Toen Apple in 2013 de goudgekleurde iPhone 5S introduceerde was hij overal binnen mum van tijd uitverkocht. Dat is iets wat het Italiaanse Perla Penna niet gaat overkomen met zijn zeer ongebruikelijke vergulde iPhone 5S.

Een Apple-product opsmukken met gouden tinten is niks nieuws, maar Caviar is een stapje verder gegaan door het portret van de Russische president Vladimir Poetin toe te voegen, samen met het Russische wapenschild en de eerste regels van het volkslied.

[related_article id=”158256″]

Caviar Supremo Putin
Als je ook zo"n telefoon wil hebben moet je 147.000 Russische roebels neertellen, omgerekend is dat zo"n 3.200 euro. De volledige naam van de telefoon is Caviar Supremo Putin. De productomschrijving suggereert dat het de beste manier is om je vaderlandsliefde te uiten. Het is zonder meer ook een van de duurste manieren om dat te doen.

Het portret van Poetin is met de hand in het goud aan de achterkant van de smartphone gegraveerd. Het toestel wordt geleverd in een zwart fluweel beklede doos. De Caviar Supremo Putin is de zoveelste in een rij van bijzondere luxetelefoons voor de Russische markt. Andere ontwerpen zijn volledig gemaakt van krokodillenhuid of ingelegd met diamanten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business