Nieuws

Pencil FiftyThree brengt iPad-stylus naar Europa

FiftyThree, maker van de Paper app, lanceert zijn bekroonde Pencil iPad-stylus naar Europa via Amazon.

Met de groei van de tabletmarkt is het niet verwonderlijk dat sommige aanbieders toekomst zien in  de ontwikkeling van pen oplossingen zonder veranderingen aan te brengen in scherm of tablet.  FiftyThree combineert met de Pencil een accelerometer en een Bluetooth LE zender in een slimme stylus. Hierdoor kan de beweging van de stylus over het tablet of de smartphone precies worden vastgehouden. Daar deze slechts een op zich losse aanvulling vormt, is men afhankelijk van toepassingen die het gebruik van knoppen en drukgevoeligheid regelen.

De nieuwe FifthyThree Pencil is ideaal om met de Paper app op de iPad te werken. De meest interessante functies zijn handpalmdetectie en het zogenaamde ‘blending’. Dat laatste zorgt ervoor dat je, wanneer je in de Paper app werkt, geen toevallig contact geregistreerd wordt wanneer bijvoorbeeld je hand per toeval het scherm raakt. Benieuwd hoe deze stylus zal concurreren met de slimme stylus van Adobe.

In iOS 8 wordt binnenkort een nieuwe functie, genaamd Surface Pressure, geïntegreerd voor een nog betere accuraatheid en de mogelijkheid om te schaduwen met de punt.

[related_article id=”158256″]

De FiftyThree Pencil is online verkrijgbaar bij Amazon in twee versies. De aluminium variant kost je 84,31 euro, de houten variant (walnoot) gaat voor 99,38 over de digitale toonbank. Vervangpuntjes kosten je 4,33 euro per stuk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business