Nieuws

Prullenbak voor Android

Verwijder je per ongeluk een bestand van je smartphone of tablet, dan ben je het onherroepelijk kwijt. Tenzij je Dumpster hebt geïnstalleerd.

De prullenbak op je pc vormt een veiligheidsnet voor bestanden die je per ongeluk verwijdert. Met een klik op de knop kan je een bestand opnieuw herstellen naar de oorspronkelijke locatie op je computer. Dumpster brengt die functionaliteit naar je Androidsmartphone of -tablet.

Je kan de applicatie downloaden uit de Play Store via deze link. De app is gratis, maar wordt ondersteund door advertenties. Met een in-app-aankoop van 2,99 euro ben je verlost van de reclame indien je dat wenst.

[related_article id=”161563″]

In de instellingen geef je aan welke types bestanden moeten worden bijgehouden in Dumpster en voor hoe lang. Met een schuiver kan je een tijdsbestek van een week tot enkele maanden instellen of ervoor kiezen om de prullenbak alleen handmatig te legen.

Wanneer je nu per ongeluk een bestand op je smartphone of tablet verwijderd, kan je Dumpster openen om het bestand te herstellen. De prullenbak bewaart je verwijderde bestanden in volledige grootte. Ben je bewust bestanden aan het verwijderen om plaats te maken op je toestel, dan zal je ze dus ook uit Dumpster moeten verwijderen om ze volledig van je apparaat te wissen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business