Nieuws

Competitie: De meest inspirerende IT-cases

ZDNet.be en Smart Business organiseren gedurende de komende maanden de Customer Case Competition. Hierbij gaan ze op zoek naar de meest interessante en inspirerende IT-cases. Lees hier hoe u kunt inzenden, en bekijk de eerste cases.

De technologiesite ZDNet.be en het vakblad Smart Business Strategies slaan de handen in elkaar. Samen organiseren zij de komende maanden de Customer Case Competition. Hierbij gaan ze op zoek naar de meest interessante en inspirerende IT-cases. En mogelijk is de uwe daar ook bij.

Casebook
De competitie krijgt een nieuwe wending in de volgende editie van Smart Business Strategies, nummer 142, op zoek naar de beste customer case van 2014. Deze case kan een technische of zakelijke invulling hebben, al staat het resultaat voor de ganse organisatie voorop.

Nummer 142 van Smart Business wordt dus een nummer met waardevolle cases. In dit nummer kan u uw case voorstellen en meedingen naar de prijs voor beste case in uw categorie.

Deze cases verschijnen in het magazine Smart Business Strategies en doorlopend via uitgebreide artikels op ZDNet.be en Smartbiz.be, ook in de vorm van een speciaal topic center. De Customer Case Competition is dus een multimediaal initiatief waarbij de krachtigste IT-merken samenwerken.

Welke cases indienen?
Voor de rubrieken van de cases hanteren wij de categorieën die ook in het overbekende ICT-Jaarboek voorop staan.

Dit zijn:
Software (ERP, CRM, BI, document management, SaaS,…)
Hardware (IaaS, big data, datacenter, business continuity,…)
Services (outsourcing van application development, business process outsourcing,…)
Security (project in beveiliging, identity management, mobile device management,…)
Netwerk, mobiel & telecom (een mobiel project, videoconferencing, M2M, Draadloos netwerk,…)

Wie kiest?
In al deze rubrieken zal niet alleen de redactie haar keuze maken, maar zullen tevens de lezers en bezoekers van onze site actief betrokken worden bij de keuze naar de beste cases.

Om deze cases aan een zo breed mogelijk publiek binnen uw doelgroep voor te stellen worden deze cases opgenomen in Smart Business 142 van 11 september en online geplaatste op specifieke wedstrijdpagina"s.

Daarnaast sturen we een dedicated e-mail uit naar tienduizenden businessadressen waarbij al deze cases als artikel worden opgenomen.

En de winnaars…
Zowel de redactie als lezers zullen hieruit de voor hen beste cases kiezen die beloond zullen worden met een respectievelijke editor’s choice of people’s choice. In Smart Business 143 van 23 oktober worden de resultaten bekendgemaakt en de bekroonde cases opgesomd.

Online zullen deze cases in ons archief van waardevolle content opgenomen blijven met vermelding en logo van editor’s of people’s choice.

Om een case in te dienen voor het Casebook kan u contact opnemen met Johan Nys

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business