Nieuws

Galaxy Tab Active: zakelijke tablet waar je mee kan gooien

Samsung mikt met Galaxy Tab Active op de zakelijke markt. De rugged tablet is waterdicht en kan tegen een stootje.

Samsung heeft op de IFA-beurs in Berlijn een tablet gepresenteerd die volledig werd ontworpen met professionele gebruikers in het achterhoofd.

De rugged Galaxy Tab Active is water- en stofbestendig (IP67), en weerstaat een val van 1,2 meter. Daardoor leent hij zich uitermate voor gebruik op werven, in de transportsector of in de industrie. Het is volgens Samsung de dunste en lichtste tablet in zijn soort.

[related_article id=”161563″]

Omdat de tablet is gericht op professionals, is hij natuurlijk ook voorzien van Samsungs Knox-beveiliging en verschillende enterprise-apps. De tablet wordt vergezeld door een stylus, de C Pen, die heel wat robuuster is dan het kleine pennetje dat we bij de Galaxy Note-reeks terugvinden.

De Galaxy Tab Active is voorzien van een 8 inch TFT-scherm met een resolutie van 1.280 x 800 pixels en draait op een 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400-processor. Het RAM-geheugen bedraagt 1,5 GB en het intern geheugen telt 16 GB, maar dat kan nog worden uitgebreid. Achteraan zit een 3,1 megapixelcamera, vooraan vinden we een 1,2 megapixelcamera terug. De batterij heeft een capaciteit van 4.450 mAh en moet 10 uur meegaan op één lading. Bovendien is de batterij verwijderbaar en dat hebben we nog niet veel gezien bij een tablet.

De tablet komt in een variant met alleen wifi of wifi en 4G. Prijzen en beschikbaarheid zijn op het moment van schrijven nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business