Nieuws

HTC Desire 820 is nieuwe entertainmenttelefoon

HTC doet de Desire 820 uit de doeken, een toestel met een groot scherm gericht op wie niet zonder zijn entertainment kan.

“De HTC Desire 820 is de officiële opvolger van de Desire 816”, onthult HTC op IFA in Berlijn. Het grote nieuwe toestel richt zich op wie overal en altijd toegang wil hebben tot de zijn video’s en foto’s. De HTC is daartoe uitgerust met een 5,5 inch-scherm, dat een degelijke (maar niet indrukwekkende) HD-resolutie heeft.

Binnen in de Desire 820 zit een Qualcomm Snapdragon 615 quadcoreprocessor met een kloksnelheid van 1,5 GHz wanneer hij in gebruik is. Verder heeft het toestel 2 GB RAM-geheugen. Dat zijn geen specificaties om een flauwte van te krijgen, maar dat hoeft ook niet. De Desire 820 is immers bedoeld voor het middensegment

[related_article id=”161563″]

Entertainment kan je bewaren op een externe MicroSD-kaart of op de 16 GB ingebouwde opslagruimte. Zweer je bij de cloud, dan zal je blij zijn met de 4G-capaciteiten van dit nieuwe toestel. Dat de Desire 820 de jongere gebruiker moet aanspreken, kunnen we afleiden uit de 8 megapixel selfiecamera. De hoofdcamera telt een schappelijke 13 megapixels.

De nieuwe Desire draait Android met de gekende HTC-skin eroverheen. Functies en gadgets gekend van HTC’s vlaggenschip One M8 zijn ook aanwezig, onder andere in de vorm van de dotviewcover, waarmee je snel toegang krijgt tot je telefoon zelfs wanner die door het hoesje beschermd is.

De Desire 820 is naar verwachting begin volged jaar beschikbaar. Een prijs is nog niet bekend, maar gezien de specificaties vermoeden we dat die niet veel hoger dan 350 euro zal liggen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business