Nieuws

Digitale spiegel bekritiseert je look

Panasonic toont op IFA een merkwaardige spiegel, die je toont hoeveel lelijker je bent geworden sinds de week ervoor, en je voorstelt er iets aan te doen.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Jij, als je luistert naar de conceptspiegel van Panasonic.

Die vreemde spiegel is deels een scherm die je gezicht en huid analyseert. In realtime krijg je te zien hoe hard de gladheid van je huid erop achteruit is gegaan tegenover de week ervoor, en hoeveel nieuwe rimpels je er hebt bijgekregen. Een webdiagram dat die gegevens duidelijk weergeeft boort je zelfvertrouwen verder de grond in.

[related_article id=”160734″]

Gelukkig is er ook goed nieuws, na de analyse suggereert de spiegel crèmes die de verschrikkelijke ziekte die ouder worden is nog even kan tegenhouden. Ook make-up wordt voorgesteld. Je kunt vervolgens een make-upprofiel selecteren, waarna de spiegel je in real time ‘mooi’ maakt. De make-up daadwerkelijk aanbrengen moet je zelf doen,

De spiegel toont hoe een computerscherm naadloos geïntegreerd kan worden in een gebruiksvoorwerp dat iedereen kent en gebruikt. Dat opent de deur voor nieuwe functionaliteit, al zou ik liever een exemplaar hebben dat me een goedemorgen wenst en het weerbericht van de dag toont, in de plaats van me duidelijk te maken hoeveel lelijker ik er weer op geworden ben.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business