Nieuws

Slimme thermostaat Nest nu beschikbaar in België en Nederland

De slimme thermostaat en rookmelder van Nest zijn vanaf nu ook in België te verkrijgen. Wie klant is bij Lampiris of Essent doet extra voordeel.

Nest heeft aangekondigd dat zijn slimme thermostaat en rookmelder vanaf vandaag ook in België en Nederland te verkrijgen zijn in meer dan honderd winkels en online.

De Nest Learning Thermostat leert via zijn ingebouwde sensoren wanneer er iemand thuis is en hoe warm je het huis graag hebt, zodat je na verloop van tijd de thermostaat ongemoeid zijn ding kan laten doen. Dat is niet alleen makkelijk, maar helpt je ook besparen op de energiefactuur.

[related_article id=”161540″]

Bij de Nest Protect rookmelder staat veiligheid dan weer voorop. Nest Protect slaat niet alleen alarm wanneer hij rook detecteert, maar vertelt je ook wat het probleem is en waar het zich situeert. Hij weet wanneer het CO-niveau in een kamer gevaarlijke waarden aanneemt, zodat je op tijd wordt gewaarschuwd.

Nest is helemaal mee met het ‘Internet der Dingen’ en het zal je dan ook niet verbazen dat de rookmelder en thermostaat allebei met je smartphone of tablet kunnen communiceren en vanop afstand bedienbaar zijn. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons vorig artikel over beide producten.

De Nest Learning Thermostat gaat over de toonbank voor een adviesprijs van 219 euro. Voor de Nest Protect tel je 109 euro neer. Daarbovenop komt wel nog een bedrag voor de installatie. Dankzij een overeenkomst met Lampiris in België kunnen klanten van de energieleverancier tot 60 euro besparen op de aankoop van een slimme thermostaat. In Nederland heeft Nest een gelijkaardige overeenkomst met Essent. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business