Nieuws

Een wearable die je elektrocuteert

Pavlok geeft je elektrische schokken tot 340 volt. Zo wil de armband je slechte gewoontes afleren. Zoals geld betalen voor een armband die je elektrische schokken geeft.

Pavlok is een wearable die gebruikers van slechte gewoontes moet afhelpen, en hen productiever wil maken. De armband is gekoppeld aan een app waarin je doelen kan opgeven. Als je een probleem hebt met opstaan, dan zal Pavlov je straffen wanneer je twee keer op de snooze-knop duwt. Straffen betekent hier je lichaam onder stroom zetten.

Maneesh Sethi, een alumnus van de Stanford-universiteit, is het brein achter de armband. Volgens hem zal het ding je helpen om de persoon te worden die je altijd al wilde zijn. Je zult in ieder geval helpen om van Sethi de persoon te maken die hij altijd al wilde zijn, want de armbanden zullen ongeveer 200 dollar kosten. Prototypes van het product bestaan al, en met 45.000 dollar van de nodige 50.000 dollar opgehaald via IndieGogo met nog een maand te gaan ziet het ernaar uit dat de martelarmband zoals gepland in april volgend jaar in de rekken zal liggen.

Pavlok deelt schokken uit tussen 17 en 340 volt, dus je kunt kiezen hoe hard je jezelf wil pijnigen. Als je te weinig zelfdiscipline hebt om eenvoudige taken uit te voeren, maar genoeg om een elektrocuterende armband te betalen en aan te doen, dan kan de wearable je misschien helpen. Sethi lijkt in ieder geval zelf te geloven in pijn als hulpmiddel voor productiviteit. In 2012 nam hij een dame in dienst die hem in zijn gezicht moest slaan telkens als hij op Facebook zat. De productiviteit ging er naar verluidt met factor vier op vooruit.

Verwacht geen review van Pavlok op deze website. Ik ben alvast niet van plan het ding vrijwillig te testen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business