Nieuws

Lenovo stopt projector in nieuwe tablet

De nieuwe Yoga-tablets van Lenovo kunnen naar wens met Windows of Android besteld worden. De Yoga Tablet 2 Pro heeft een ingebouwde videoprojector.

Het Chinese Lenovo heeft een gamma van drie nieuwe tablets onthuld: de Yoga Tablet 2 Pro en de Yoga Tablet 2. Die laatste kan Windows of Android draaien en komt in verschillende schermgroottes beschikbaar.

De Yoga Tablet 2 Pro heeft een scherm van 13 inch in QHD-resolutie (2.560 x 1.440 pixels). Onder de motorkap zit een quadcore Intel Atom-processor die op 1,86 GHz tikt, als besturingssysteem gebruikt de tablet Android. Er is standaard 32 GB opslaggeheugen voorzien, dat met microSD-kaartjes van maximaal 64 GB kan worden uitgebreid. Optioneel ondersteunt deze tablet ook dataverbindingen over 4G.

[related_article id=”161563″]

Opvallend is dat het apparaat is uitgerust met een ingebouwde picoprojector, een kleine videoprojector die beelden tot 50 inch groot op de muur kan projecteren. De Yoga Tablet 2 Pro heeft luidsprekers van 8 watt aan boord met een subwoofer en een batterijduur van 15 uur.

De kickstand van het apparaat kan nu ook helemaal gedraaid worden en is voorzien van een opening, zodat je de tablet ergens kan aanhangen. Deze Hang-functie vervoegt de Stand-, Tilt- en Hold-functies uit de vorige generatie Lenovo-tablets.

Yoga Tablet 2
De Yoga Tablet 2 komt naar believen met een scherm van 8 of 10 inch. Beide versies kunnen met Windows of Android besteld worden. Bij die eerste versie zit ook een abonnement van een jaar op Microsoft Office 365 inbegrepen. Alleen de Android-versie kan je hier met 4G kopen.

Net als bij de Pro zit er een Intel Atom ingebouwd die zijn werk doet met 1,86 Ghz, samen met 32 GB opslaggeheugen en ruimte voor een microSD-kaartje en ook hier is er een Hang-modus. Het Micro-USB-poortje is uitgerust met een On The Go-functie, zodat je er bijvoorbeeld je gsm aan kunt opladen. 

Prijzen
De Yoga Tablet 2 Pro is eind oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 499 euro. De Yoga Tablet 2 Android is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 229 euro voor het 8-inchmodel en vanaf 299 euro voor het 10-inchmodel. De 8 inch Yoga Tablet 2 met Windows is in november verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 249 euro. De 10 inchversie ligt eind oktober in de winkels voor een adviesprijs vanaf 399 euro. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business