Nieuws

Zes goede apps om je sociale media te managen

Heb je niet genoeg volgers op Twitter of slaag je er maar niet in je klanten te bereiken via Facebook? Deze apps kunnen je leven wat eenvoudiger maken.

Hootsuite

Hootsuite is een socialmedia-managementdashboard met zowel een gratis versie als betaalabonnementen. Het dashboard is opgedeeld in kolommen en kan verschillende Twitter-accounts, feeds, berichten en antwoorden weergeven. Je kunt berichten ook automatisch inplannen en de clickrates van je geposte links opvolgen.

In iOS 8 werd er ook een nieuwe share-extensie toegevoegd die je de mogelijkheid geeft om op al je sociale netwerken tegelijk te delen.

[related_article id=”158662″]

Prijs: gratis of premium

Download: iOS | Android

Followerwonk

Followerwonk is een webdienst en geen standaard-app, maar verdient wel wat aandacht. Als je ingelogd bent met je Twitter-account, kan je je Twitter-gebaseerde statistieken analyseren om allerlei zaken uit te vissen: wanneer het beste moment is om je berichten uit te sturen, wie je volgers en doelpubliek zijn, en wanneer jouw volgers het vaakst online actief zijn – en dus jouw content kunnen lezen.

Prijs: gratis

Download: Followerwonk

Pagemodo

Als je je zaak voor het eerst op sociale media wil profileren, kan het verzekeren van een goede online reputatie en de juiste volgers een enorme onderneming lijken. Om de KMO er professioneel te helpen uitzien en om je een duwtje in de rug te geven kan je Pagemodo gebruiken. Die dienst helpt je om snel en eenvoudig socialemediaprofielen en -pagina"s te lanceren, met knappe, gepersonaliseerde ontwerpen.

Prijs: abonnement

Download: Pagemodo

TrendSpottr

TrendSpottr is een dienst waarmee je alerts kan aanmaken om trends op te volgen over verschillende sociale platformen. Je kunt zoeken naar onderwerpen, hashtags, kernwoorden en zinnen. De dienst kan ook geïntegreerd worden in Salesforce en Hootsuite.

Prijs: varieert

Download: TrendSpottr

Buffr

Buffr is een tool waarmee je verschillende LinkedIn-, Twitter-, en Facebookaccounts managet. Je kunt update-schema’s instellen en berichten uitsturen via het online platform of de app. Met de verschillende browserextensies kan je ook makkelijker content delen en je best draaiende tweets volgen.

Prijs: gratis of premium-abonnement

Download: iOS | Android

EveryPost

EveryPost doet exact wat de naam doet vermoeden: één update in een keer verspreiden over al je sociale netwerken. Je kunt nieuws wereldkundig maken via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en LinkedIn.

Prijs: gratis trial-versie, daarna abonnement

Download: iOS | Android

Androidappsdownloadshelpiossociale mediatiptoolsweb

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals