Nieuws

Apple Watch verschijnt pas in het voorjaar

Volgens een gelekte boodschap van Angela Ahrendts, hoofd van Apples retailafdeling, zou de Apple Watch pas in het voorjaar van 2015 in de winkels liggen. Dat is later dan verwacht.

Volgens Apples directeur van retail en online winkels, Angela Ahrendts, zou de Apple Watch pas in het voorjaar verkrijgbaar zijn.

Dit zei Ahrendts in een videoboodschap aan het personeel in de Apple Stores over de hele wereld, waarvan 9to5 Mac een transcript in handen kreeg. Volgens dat document vroeg Ahrendts aan de winkelmedewerkers om zich voor te bereiden op een lange drukke periode: “We beginnen aan de eindejaarsdrukte, dan volgt het Chinese nieuwjaar en daarna volgt in de lente de lancering van een nieuw horloge.”

[related_article id=”158256″]

Als deze informatie juist is, wijst dat erop dat de Apple Watch later zal verschijnen dan verwacht. Tot hiertoe sprak Apple steeds van een lancering in “het begin van 2015”, een behoorlijk brede tijdsaanduiding. In september hadden verschillende bronnen het nog over een release op Valentijnsdag, maar dat lijkt nu zeer onwaarschijnlijk. Als Apple eind maart nog beschouwt als “begin 2015”, dan hoeft deze videoboodschap zelfs geen interne koerswijziging in te houden.

Hoe dan ook vindt het Chinese nieuwjaar dit jaar plaats op 19 februari. Een vroege release op tijd voor Valentijnsdag lijkt dus sowieso uitgesloten.

angela ahrendtsappleapple storeapple watchiwatchnieuwsreleasewatch

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals