Nieuws

Jawbone lanceert fitnesstracker met batterijduur van half jaar

De Up Move kan zowel je beweging als slaapritme opvolgen. Daarnaast lanceert Jawbone een opvolger voor de Up24.

Jawbone heeft twee nieuwe fitnesstrackers gelanceerd. De Up3 is bedoeld voor de echte fitnessfanaten, terwijl de Up Move zich richt op de instapmarkt.

De cirkelvormige Up Move kan je aan je broeksriem vastklemmen, zoals de Withings Pulse, of vastklikken in een armband om rond je pols te dragen. De Up Move heeft een versnellingsmeter aan boord en kan zowel je beweging als slaapritme meten. Een hartslagmeter ontbreekt. De informatie wordt gesynchroniseerd met de app op Android of iOS. De batterij heeft een capaciteit van 225 mAh en moet het volgens Jawbone tot zes maanden uithouden op één laadbeurt.

Daarnaast heeft Jawbone ook de Up3 onthuld. Dat is de opvolger van de Up24 en richt zich op fitnessfanaten die actief bezig zijn met hun gezondheid en alle activiteit in detail willen opvolgen. De waterdichte armband is gemaakt uit aluminium en zou naast een versnellingsmeter onder meer huidtemperatuur, omgevingstemperatuur, hartslag, ademhaling en zweetproductie meten.

De Up Move verschijnt deze maand nog en krijgt een adviesprijs van 50 euro. De Up3 verschijnt later dit jaar, maar een exacte lanceringsdatum is nog niet bekend. Het prijskaartje is wel al bekend en zal 180 euro bedragen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business