Nieuws

Webcast Business Meets IT: de vier grote trends in IT

Wat zijn de vier cruciale trends voor de hele IT-sector, uzelf en uw bedrijf? Bekijk de interessante keynote van het Business Meets IT seminarie over het digitale kantoor/mobile business. En schrijf u in voor de volgende editie.

Wat zijn de vier cruciale trends waar niet alleen de hele IT-sector, maar ook uzelf en uw bedrijf mee moet afrekenen? Trends die de overgrote meerderheid van de IT-bestedingen zullen uitmaken.

William Visterin vertelt het in zijn keynote op het Business Meets IT seminar dat Smart Business en ZDNet.be organiseerden. Daarnaast vertelt William over de soorten IT voor een IT-afdeling en de twee cruciale vereisten ten aanzien van IT. 

De titel van de keynote is dan ook 4-3-2, en meer bepaald: 4 trends, 3 IT-soorten en 2 IT-vereisten. Een drietrapsraket die u ongetwijfeld zal aanspreken. Bekijk hier de keynote.

Op 11 december 2014 houdt Business Meets IT een (gratis) dubbelseminarie waarop u alles te weten komt over business software en business continuity, en dit onder de noemer ‘Meet The Experts’. Meer info op de website van Business Meets IT.
 

businessbusiness meets itbusinessmeetsitdigitaal kantoordocumentdocument managementdocumentmanagementkantoormobilemobile businessofficepaperless officepapierloosseminarseminars

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen