Nieuws

Uber brengt kerstbomen bij jou thuis

Uber zit niet om een stunt verlegen en brengt komende zaterdag kerstbomen aan huis. Met één tik in de Uber app geniet je van een flinke Nordmann-kerstboom.

Uber heeft doorheen het jaar wel meer bizarre acties, maar deze is toch wel de meest opvallende. Komende zaterdag kan je via de Uber-app een Nordmann-kerstboom (150 cm groot) bestellen voor 55 euro. Voor die prijs wordt hij helemaal aan huis geleverd, volgens Uber enkele minuten na bestelling al.

Je kan je slag slaan tussen 9u en 17u komende zaterdag 13 december. Helaas is Uber enkel nog maar actief in Brussel. Woon je daarbuiten? Dan moet je zelf nog je boom naar huis rijden. De inkomsten van de kerstboomactie gaan naar La Ferme Nos Pilifs, een goed doel dat 140 gehandicapten tewerkstelt voor allerlei landbouwactiviteiten.

Hoe ga je te werk om een kerstboom te bestellen? Je opent de Uber-app (registreer je indien nodig) en tik op de UberTree-optie in de app. Enkele minuten later heb je hem. Uber benadrukt wel dat de hoeveelheid kerstbomen gelimiteerd is, dus snel zijn is de boodschap.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business