Nieuws

Deze week: 11 budgetsmartphones getest en 6 uitstekende Linux-apps

We hebben 11 smartphones onder 200 euro op de pijnbank gelegd en maakten een lijstje van zes uitstekende apps voor Linux.

Een smartphone hoeft helemaal niet duur te zijn, dat bewijst de huidige lichting budgettelefoons die ons flink heeft verbaasd.

Wie zegt er dat je een Mac of Windows-pc nodig hebt? Met de juiste applicaties verander je Linux van onbekend terrein naar een evenwaardige desktopomgeving.

The Pirate Bay blijft offline, maar onder andere "concurrent" Isohunt heeft ondertussen een actuele kopie van de torrentsite online geplaatst.

Microsoft maakt het bont de laatste tijd. Het lijkt erop dat grote updates steeds meer meer kwaad dan goed doen. Maar kan het bedrijf daar wel iets aan veranderen?

Volgens de kleine lettertjes van de petitie iklaatmenietpluimen.be stelt iedereen die intekent z"n gegevens beschikbaar voor andere bedrijven.

Het laatste draagbare concept van de Japanse techgigant beschikt over een oledscherm en heeft de potentie om op je eigen bril te projecteren.

Voortaan kunnen Proximus TV-klanten naar Netflix kijken op hun televisie via een app op hun decoder.

Google heeft 11.000 domeinen ontoegankelijk gemaakt nadat een malwarecampagne 100.000 sites besmette via het Wordpress-CMS. Experts hebben kritiek op hoe de fout is aangepakt.

Google en Facebook zijn erg uit op onze privacy. Toch oogsten de praktijken van Google minder kritiek dan die van Facebook. Met een goede reden.

Rex Mundi is al twee jaar een gesel voor Belgische bedrijven. De hacker heeft een mooi cv, maar waar ligt de oorzaak van zijn succes?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business