Nieuws

Twitter slaat 2015 over

Gebruikers van de officiële Twitter-app voor Android en van Tweetdeck melden dat ze problemen hebben met het sociale netwerk.

Gebruikers van Twitters eigen Android-app en van Tweetdeck waren vannacht niet tevreden. Het sociale netwerk leek namelijk het grootste deel van 2015 overgeslagen te hebben, en meteen voor 2016 te gaan.

Het probleem zit hem op de Twitter-servers: wanneer daar een query naartoe wordt gestuurd, krijgt die een time stamp als antwoord die zich precies een jaar in de toekomst bevindt. Gebruikers van Tweetdeck zagen dan ook plots elke nieuwe tweet in hun feed verschijnen met de melding dat die 365 dagen geleden verstuurd was. Gezien het kortstondige en chronologische karakter van het netwerk levert zo’n fout natuurlijk een heleboel problemen op voor gebruikers.

[related_article id=”158662″]

Op hetzelfde moment dat Twitters servers de verkeerde datum weer begonnen te geven, werden een aantal gebruikers van de officiële Android-app van het sociale netwerk uit de applicatie gesloten. Ook gebruikers van een aantal externe Twitter-clientapplicaties hebben al aangegeven dat ze uit hun account gekieperd werden in die apps.

Een paar uur nadat de problemen het eerst gesignaleerd werden, liet Twitters eigen support-account weten dat er aan het probleem gewerkt werd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business