Nieuws

De reseller staat voor uitdagingen

Hebben we anno 2015 nog wel IT resellers nodig? Toegegeven, de vraag is nogal controversieel.

Hebben we anno 2015 nog wel IT-resellers nodig? Toegegeven, de vraag is nogal controversieel. Maar tegelijk ook terecht. Want kopen we vandaag niet alles rechtstreeks via internet? En halen we niet (bijna) alles uit de cloud? Waarom dan nog een tussenpersoon?

Uiteraard hebben we nog resellers nodig. IT is alsmaar belangrijker en – in veel gevallen – ook erg complex voor bedrijven. Iedereen heeft nood aan expertise en goed advies, en de reseller kan, net als de distributeur, hier zeker bij helpen.

De IT Reseller Guide op zich bevestigt het nut van de reseller. We konden met ons initiatief op flink wat belangstelling rekenen in het kanaal. We contacteerden tientallen fabrikanten en tussenpersonen en kregen erg veel input. Ook dat sterkt ons in ons geloof in de reseller.

Tegelijk staat de tussenpersoon voor flinke uitdagingen. Er heeft de laatste jaren een ware kanaalrevolutie plaatsgevonden. De opmars van de cloud speelt een grote rol. Daar besteden we dan ook volop aandacht aan, maar ook aan eerder traditionele markten als netwerken, storage en printing.

Deze gids heeft een dubbel doel. We brengen inzicht in het kanaal en vertellen wat een eindgebruiker vandaag van zijn tussenpersoon mag verwachten. Anderzijds reiken we het kanaal, en resellers, in het bijzonder, middelen aan om deze (nieuwe) verwachtingen in te vullen.

We wensen u veel leesplezier met deze IT Reseller Guide.

William Visterin
Hoofdredacteur Smart Business
Coördinator IT Reseller Guide

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business