Nieuws

Google brengt Inbox naar zakelijke gebruikers

Zakelijke gebruikers van Google Apps die graag Inbox willen proberen kunnen een verzoek tot vervroegde toegang indienen bij de internetgigant.

Inbox van Google debuteerde afgelopen najaar, maar enkel voor uitgenodigde Gmail-gebruikers. Dat wordt nu uitgebreid met uitnodigingen voor zakelijke Google Apps-gebruikers, de volgende fase om uiteindelijk Inbox uit te rollen naar de massa. 

Gezien het feit dat Inbox ontworpen is om je e-mail intuïtiever en productiever te maken, is het logisch om het uit te proberen op de werkplek. “Van alle feedback die we krijgen is zo ongeveer de meest gestelde vraag van zakelijke gebruikers wanneer ze toegang krijgen tot Inbox op het werk”, zegt Alex Gawley, productmanager voor Gmail en Inbox bij Google. Vorige week nog lanceerde het bedrijf een iPad-versie van Inbox, naast de reeds bestaande versies voor de iPhone en Android-apparaten. 

[related_article id=”158901″]

“Of het gaat om het onderdrukken van een melding tot na een grote presentatie of het toevoegen van een herinnering om een lunch in te plannen met je favoriete klant, Inbox helpt je bij het afhandelen van je e-mail op jouw voorwaarden”, legt Gawley uit. “Aangezien Inbox op dezelfde infrastructuur is gebouwd als Gmail, voldoet het aan dezelfde hoge veiligheidsvoorwaarden die je verwacht van e-mail.”

Naast de verplichte uitnodiging is er ook nog een andere drempel die genomen moet worden. Google Apps-klanten zijn afhankelijk van hun systeembeheerders, die alle rechten beheren, om vroege toegang aan te vragen tot Inbox. Begin volgende maand krijgt een klein aantal zakelijke gebruikers toegang van Google. Daarbij waarschuwt het bedrijf dat niet alle verzoeken zonder meer direct ingewilligd worden, maar dat het proces een paar maanden in beslag gaat nemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business