Nieuws

Motorola lanceert nieuwe Moto E

De Moto E, een meer dan uitstekende instaptelefoon van Motorola, krijgt een nieuwe versie met groter scherm. De nieuwe E ziet er nog steeds uit als een topper in het budget-segment.

 

Er zit een nieuwe versie aan te komen van de Moto E. Het is nog steeds een zeer betaalbare smartphone, maar het ding heeft een groter 4.5-inch scherm (wel nog steeds met 540 x 960 pixels), een snellere 4G LTE verbinding, en een snellere (Qualcomm snapdragon 410) processor.

Tenzij je echt je best doet kun je het verschil met de vorige variant niet zien. En dat is geen slecht ding. Motorola’s designfilosofie blijft intact, en het toestel voelt dus nog steeds een stuk beter aan dan het gros van de overige instap-smartphones. Bovendien waren we best tevreden van de vorige Moto E

[related_article id=”161563″]

De vorige Motorola was bij ons slechts beschikbaar in twee kleuren, maar het ziet er naar uit dat deze motorola verder te personaliseren valt, met name dankzij een aanpasbare stootrand, beschikbaar in zes kleuren.Verdere upgrades betreffen een nieuwe 5 MP camera met autofocus, een VGA selfie-camera, 8GB opslagruimte, en de nieuwste Android 5.0 Lollipop.

Een andere leuke feature is Quick Capture, die je de camera laat opstarten door je pols te draaien met de telefoon in je hand (zie filmpje van The Verge):

De telefoon is vanaf medio maart beschikbaar voor 129 euro in de kleuren zwart en wit.Daarmee kost het toestel even veel als de oudere generatie.Motorola-fans kunnen voorlopig op hun twee oren slapen: Lenovo, sinds de overname eigenaar van Motorola, lijkt de sterktes van het merk te handhaven.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business