Nieuws

Motorola Moto 360 dagaanbieding op iBood

Koopjessite iBood pakt vandaag uit met een ietwat opmerkelijke dagaanbieding: de ronde Moto 360-smartwatch van Motorola.

Ben je in de markt voor een smartwatch, dan kan je vandaag terecht bij koopjessite iBood waar de Moto 360 van Motorola in promotie staat.

De Moto 360 werd afgelopen zomer gelanceerd en kreeg toen heel wat aandacht omdat het de eerste ronde smartwatch was met Android Wear. Ondertussen kiest nagenoeg elke fabrikant voor een rond ontwerp op het Android Wear-platform, maar de Moto 360 valt nog altijd op door zijn dunne schermrand.

[related_article id=”161563″]

Die dunne rand, samen met de stalen behuizing, verwisselbare en stijlvolle digitale klokken, en leren bandje zorgen ervoor dat het horloge er zeer smaakvol uitziet. Het horloge is ook aangenaam licht, maar blijft behoorlijk groot met een schermdiameter van 1,56 inch. Rond een smalle (vrouwen)pols is het horloge mogelijk niet zo elegant.

De Moto 360 draait op Android Wear, waarvan je in dit artikel een uitgebreide bespreking kan nalezen. Google is hard bezig met het verder ontwikkelen van zijn besturingssysteem voor wearables, maar de functionaliteit blijft voorlopig nog beperkt. Het horloge dient vooral als een verlengde van je smartphone voor het ontvangen van meldingen of tijdens het sporten, al is er geen gps-functionaliteit of hartslagsensor voorzien.

Denk er ook aan dat Android Wear alleen samenwerkt met Androidsmartphones. iOS-gebruikers vallen dus uit de boot. Zij kunnen wel richting de horloges van Pebble kijken, of binnenkort de Apple Watch.

Het verdict

iBood biedt de Moto 360 vandaag aan voor net geen 180 euro, maar daar komen wel nog verzendkosten bovenop. Desalniettemin is het een interessante promotie ten opzichte van de reguliere prijs, die momenteel nog tussen 225 en 250 euro ligt. Je moet er dan wel mee kunnen leven dat het horloge pas ten vroegste op 3 april wordt opgestuurd.

Als je op zoek bent naar een smartwatch, dan is deze aanbieding zeker de moeite waard. Al is het misschien niet slecht om nog even de kat uit de boom te kijken. De markt van smartwatches zit momenteel in een razendsnelle evolutie en dan lijkt het toch niet zo’n goed idee om nu nog een horloge te kopen dat al meer dan een half jaar oud is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business