Nieuws

Deze week: Galaxy S6 (Edge) getest en geef oude tablet nieuw leven

We legden de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge op onze pijnbank, en geeft acht tips om je oude tablet nieuw leven in te blazen.

Is de Samsung Galaxy S6 zonder opvallend gebogen scherm ook interessant? Verrassend genoeg wel, ook al moet je het saaie design erbij nemen. Heb je liever een toestel dat er echt tussenuit springt, dan is de Samsung Galaxy S6 Edge waarschijnlijk meer je ding.

Vind je dat de tijd rijp is voor een nieuwe tablet, maar weet je niet goed wat gedaan met je oude exemplaar? Acht ideetjes om te overwegen.

Kan een verstokte iPhonegebruiker worden overtuigd door Android of niet? Onze redacteur deed het experiment.

Het huis van de toekomst hoeft niet veel te kosten. Ook jou huis kan een slim huis worden, en wie weet bespaar je er op termijn nog een centje mee.

De groene balkjes die aangeven of een wachtwoord dat je wil aanmaken wel sterk is, zijn misleidend en vaak onjuist. Vergeet symbolen en cijfers, een sterk wachtwoord heeft iets anders nodig.

Tanktwo komt aandraven met een erg originele oplossing voor het uitbreiden van de reikwijdte van de elektrische wagen: een verzameling minibatterijtjes die je als een soort vloeistof kan tanken.

Het energiebedrijf Eneco wil in samenwerking met een Nederlandse start-up radiatoren vervangen door servers. Als het proefproject een succes wordt verwarm jij binnenkort misschien ook met pure rekenkracht.

Facebook is een succesvol bedrijf. Maar het heeft één groot probleem. En één beeld zegt het helemaal.

Je telefoon moet uiteraard goed beveiligd zijn, maar het is een feit dat we hem tientallen keren per dag ontgrendelen terwijl dat eigenlijk niet moet. Google wil dat oplossen.

Microsoft laat pc-fabrikanten toe om Secure Boot op hun Windows 10-computers te verplichten, al blijft de keuze bij de producent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business