Nieuws

LG G4 wordt op 28 april aangekondigd

Vandaag hebben we de officiële uitnodiging ontvangen, mét extra teaser rond de mogelijke afwerking van de LG G4.

Vandaag mochten we in onze mailbox de uitnodiging van LG verwelkomen. Op 28 april wordt wereldwijd het nieuwe vlaggenschip van LG aangekondigd. De tekst op de uitnodiging benadrukt de letter G telkens, wat betekent je erop mag rekenen dat de LG G4 aan het publiek zal worden gepresenteerd.

Meestal zit in elke uitnodiging wel een teaser, en dat is hier niet anders. De uitnodiging toont een lederen structuur, een naad en stiksel. Krijgen we een smartphone met een lederen achterkant? Of gaat het hier om de talrijke accessoires die samen met de G4 het levenslicht zullen zien? Het opschrift “See the great. Feel the great” doet vermoeden dat het niet enkel om een accessoire zal gaan, en dat de smartphone goed zal aanvoelen.

[related_article id=”161563″]

Er zijn de afgelopen dagen een aantal lekken geweest waar de LG G4 een soort van metalen achterkant meekrijgt. Sommige foto’s tonen ook een variant met stylus. De foto’s tonen ook dat de LG G4 draait op een aparte schil met Android 5.0.2 Lollipop als fundering.

Het is lastig om op de gelekte foto’s de grootte van het scherm in te schatten, maar rekening houdend met het 5,5 inchscherm van de G3 mogen we opnieuw iets rond die schermgrootte verwachten.

We vermoeden dat de komende weken de LG G4 nog regelmatig in beeld zal verschijnen, zoals dat meestal gaat bij aankondigingen van nieuwe vlaggenschepen. We houden je alvast op de hoogte en zullen live verslag uitbrengen op 28 april wanneer het nieuws bekend wordt gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business