Nieuws

Deze week: Telenet verhoogt snelheden en gratis bellen met WhatsApp

Telenet voert opnieuw een verhoging van zijn maximale internetsnelheden door en Androidgebruikers kunnen voortaan gratis bellen met WhatsApp.

Telenet voert opnieuw een verhoging van zijn internetsnelheden door, zowel voor residentiële klanten als bedrijven. Prijzen blijven ongewijzigd.

Na een testperiode van enkele weken heeft WhatsApp zijn nieuwe belfunctie nu officieel beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers.

Google wil zijn eigen besturingssysteem Chrome OS bij zoveel mogelijk mensen krijgen. Dat doet het op allerlei manieren, waaronder met de nieuwe Chromebit.

Elke dag schotelen we je een gratis download van de dag voor. Dit waren de populairste tooltjes van de afgelopen maand.

NFC-tags zijn niet dikker dan een stukje papier, maar zo veelzijdig. Ze laten je telefoon doen wat je wil, zonder dat je het scherm moet aanraken. We selecteren negen leuke tips.

Het was deze week 1 april en dat zullen we geweten hebben. Dit waren enkele van de leukste aprilvissen uit technologieland.

Telenet Business pakt uit met Managed Wifi. Daarmee kunnen bedrijven en winkels een wifinetwerk eenvoudig open stellen voor klanten en bezoekers.

In een poging om meer gebruikers aan te trekken, deelt Mobile Vikings extra datavolume uit in ruil voor nieuwe klanten.

Microsoft introduceert updates in drie versnellingen voor Windows 10. Zo krijgen bedrijven bepaalde updates pas wanneer de consumenten die grondig hebben uitgetest.

Heb je soms last van trage downloads terwijl dat normaal niet zou mogen? Xirrus Wi-Fi Inspector zorgt voor een grondige test van je thuisnetwerk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business