Nieuws

Deze week: Microsoft zet Google een hak en niet elke Galaxy S6 is gelijk

Microsoft zet Google Docs een hak met Office 2016 en niet elke Galaxy S6 heeft dezelfde camera aan boord.

Microsoft wil populariteit van Google Docs annexeren door de toevoeging van een gezamenlijke bewerkingsfunctie in Office 2016.

Microsoft begraaft Windows Media Center. De mediacomputer met tv-interface is daarom gelukkig niet dood, wij zetten enkele oplossingen op een rijtje.

De Samsung Galaxy S6 en S6 Edge zitten opgescheept met een bug die apps op de achtergrond ongevraagd ververst of herstart.

LightZone heeft heel wat troeven van het populaire fotobewerkingspakket Adobe Lightroom aan boord, maar het is wel volledig gratis.

De reacties op Tesla"s Powerwall zijn volgens topman Elon Musk "overweldigend". Al meer dan 38.000 reserveringen voor de thuisbatterij.

Er zitten verschillen op de camera"s in verschillende exemplaren van de Galaxy S6. Sommige toestellen hebben een sensor van Sony, andere van Samsung zelf.

Mobistar-klanten met een Dolfijn- of Panter-abonnement kunnen voortaan gratis gebruik maken van de iCoyote-app, die flitsradars in kaart brengt.

Proximus verhoogt binnenkort de prijzen van enkele oude telecombundels om klanten aan te sporen naar zijn nieuwe packs over te stappen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business