Nieuws

Vacature: Minoc Data Services zoekt een Digital Consultant

Minoc Data Services, de grootste IT-uitgeverij van het land waar ook deze website deel van uitmaakt, zoekt een gemotiveerde Digital Consultant om het team te versterken. Stel je nu kandidaat!

Minoc Data Services gevestigd in Turnhout, is de marktleidende, data driven Belgische uitgeverij op het gebied van ICT, e-commerce, digital lifestyle en fotografie. Zowel online als in print hebben we sterke merken zoals Business Meets IT, Clickx, PC Magazine, Shoot, Smart Business, TechPulse, Twinkle en ZDNet.

Behoor jij tot de digital natives, opgegroeid in de 24/7 informatiemaatschappij? En ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende job waarin je je sales- en marketingtalent optimaal kan combineren? Dan hebben wij een plaats voor jou binnen ons team.

Functieomschrijving

Als Digital Consultant ben je dé adviseur op het gebied van digital media. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van concepten en het adviseren van onze klanten over digitale media in de breedste zin van het woord. SEA, SEO, display, programmatic, social media en inbound marketing zijn jouw playground. Je onderhoudt relaties met bestaande contacten en je bezoekt prospects. Je maakt de vertaalslag van wensen, behoeften of concrete marketingdoelen naar internetmarketing-strategieën, concepten en middelen die resulteren in maximaal online rendement. Je volgt je klantenportefeuille zelf op, wat regelmatige bezoeken over heel België inhoudt.

Wie zoeken we?

  • Je bent een digital native en hebt bij voorkeur een commercieel profiel met verkoopervaring.
  • Je bent gebeten en gefascineerd door alles wat met (online) media of communicatie te maken heeft.
  • Je hebt kennis van online advertentiemodellen en sociale media en beschouwt het uitbouwen van de online activiteiten en het zoeken naar nieuwe markten als een grote uitdaging. Je bent daarnaast een sterke marketeer die creatief en oplossingsgericht denkt. Bovendien heb je talent om jouw ideeën, oplossingen en concepten zelfstandig aan jouw klanten te verkopen.
  • Je signaleert trends in de snel veranderende digitale wereld en weet je deze kennis snel eigen te maken en te vertalen naar bruikbare adviezen voor klanten.
  • Je combineert marketing vlot met de nodige commerciële flair.
  • Je bent zelfstandig en een goede teamspeler.
  • Je neemt initiatieven en wil meebouwen aan het mediabedrijf van de toekomst binnen een dynamische omgeving. Interesse in ICT strekt tot aanbeveling.
  • Je bent minimaal tweetalig (NL+FR/ENG).

Wat bieden we?

Je komt als Digital Consultant terecht in een dynamisch en gemotiveerd team dat concepten, oplossingen en services verkoopt op onze online en offline platformen. In ons bedrijf is sprake van een informele werksfeer met veel vrijheid en waarbij geen 9-tot-5-mentaliteit past. Het verder uitbouwen van onze digitale activiteiten en nieuwe markten vormen grote en interessante uitdagingen. De functie is een mix van binnen- en buitendienst. Je krijgt een competitief salaris, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, R&D tijd etc.)

Interesse?

Stuur vandaag je motivatiebrief en cv naar jobs@minoc.com met als referentie digital consultant T.a.v. Dhr. Leo Vogels. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen