Nieuws

Scapa onthult vernieuwde webshop

Het Belgische modemerk Scapa onthult een vernieuwde webshop en introduceert een online magazine om het merk in de verf te zetten. 'Een nieuw hoofdstuk', volgens CEO Michaël Redding.

Op de vernieuwde website kunnen bezoekers terecht om de laatste collectie mannen-, vrouwen- en kindermode te bekijken en te bestellen, zo meldt Retail Detail België. Zoals vorig jaar al werd beslist, worden alle collecties – Scapa, Scapa Sports en Scapa Home – onder de noemer ‘Scapa World’ thuisgebracht.

Daarnaast wordt op de webshop een online magazine voorgesteld dat bezoekers moet inspireren. Het magazine bestaat uit een online pagina met verschillende artikels, die periodiek worden aangevuld. De berichten die verschijnen, beperken zich bovendien niet alleen tot mode, maar behandelen ook onderwerpen zoals reizen, koken, human interest en interieurdecoratie.

‘Wij zijn erg blij met dat we met de online flagshipstore een nieuw hoofdstuk in het Scapa verhaal kunnen schrijven,’ laat CEO Michael Redding aan Retail Detail weten. ‘Door de webshop kunnen we in een snel veranderende markt onze klanten steeds direct en efficiënt de gepaste service bieden. Bovendien kunnen we nu nog meer een potentieel nieuw publiek aanspreken dat interesse heeft in de Scapa World collecties.’

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business