Lees ZDNet via WhatsApp

Voortaan kan je ZDNet ook elke dag via WhatsApp lezen. We bezorgen je de interessantste nieuwtjes van de dag rechtstreeks op je smartphone.

!!!!! Onze WhatsApp-update wordt voortaan via TechPulse uitgestuurd. Lees hier meer. !!!!!

Vanaf nu kan je ZDNet ook via WhatsApp volgen. Elke dag schotelen we je de interessantste nieuwtjes uit technologieland voor in een hapklaar formaat, rechtstreeks op je smartphone.

Je kan ons reeds volgen via Facebook, Twitter, Google+, of door in te schrijven op één van onze nieuwsbrieven. Maar voor wie helemaal mobiel is, zijn we nu ook te vinden op WhatsApp.

Elke werkdag tussen 16 uur en 17 uur sturen we een update uit met drie nieuwsberichten die je volgens onze redactie moet gelezen hebben. Zo staat het belangrijkste technologienieuws altijd voor je klaar tijdens de treinrit naar huis of na afloop van een lange werkdag.

Hoe werkt het?

Om van de dienst gebruik te maken, voeg je het nummer +32 479 23 04 87 toe aan de contacten op je smartphone, en stuur je ons een WhatsApp-bericht met de melding ZDNET AAN. Binnen de 24 uur krijg je bevestiging dat de inschrijving is gelukt. Vanaf dan zal je elke dag, behalve in het weekend,  onze nieuwsupdate ontvangen.

Wil je opnieuw uitschrijven dan volstaat het om ons het bericht ZDNET UIT te sturen. We verwijderen dan je telefoonnummer uit onze lijst en je zal niet langer berichten van ons ontvangen. We zullen je nummer ook nooit gebruiken voor iets anders dan de dagelijkse nieuwsupdate.

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze dienst, dan kan je ons bereiken via onze sociale mediakanalen of door een mailtje te sturen naar redactie@zdnet.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business