Nieuws

Brusselse Apple Store opent op 19 september

De eerste Belgische Apple Store zal op 19 september de deuren openen in Brussel. Dat heeft Le Soir uit goede bron vernomen.
Dmitro2009 / Shutterstock.com

Het nieuws over de opening van een eerste officiële Apple Store in België doet al geruime tijd de ronde. De krant Le Soir heeft nu uit goede bron vernomen dat de winkel, die in Brussel gevestigd zal zijn, op 19 september de deuren opent.

De locatie voor de Apple Store wordt het nieuwe woon- en winkelcomplex ‘Le Toison d’Or’ in Elsene, in de buurt van het Brusselse Justitiepaleis. Een hoek van het complex is nu nog in zwarte doeken gehuld. Vermoedelijk zal daar de winkel worden gevestigd op een etage ter grootte van 1.600 vierkante meter.

Hoewel Le Soir vertrouwen stelt in zijn bron, schrijft de krant dat het nog niet honderd procent zeker is dat de winkel effectief op 19 september de deuren opent. Het is al eerder gebeurd dat Apple de opening van een nieuwe winkel moest uitstellen. Dat was bijvoorbeeld in Rijsel het geval.

Hoe dan ook klinkt een opening eind september erg logisch. Gewoonlijk lanceert Apple rond deze periode een nieuw exemplaar van de iPhone en die zou dan al meteen in de nieuwe winkel kunnen worden aangeboden.

De Apple Store in Brussel is de eerste in België, maar het bedrijf zou reeds plannen hebben om nog twee andere winkels te openen, in Antwerpen en Gent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business