Nieuws

Microsoft rolt nieuwe preview van Windows 10-SDK uit

Na een lacune van twee maanden kondigt Microsoft een nieuwe preview aan voor de software development kit van Windows 10.

Windows 10

Deelnemers aan het Insiders-programma van Microsoft zullen voor het einde van deze maand een nieuwe preview kunnen downloaden van de Windows 10 software development kit (SDK). Dat liet het bedrijf weten in een blogbericht.

Gebruikers zouden ook frequentere previews van  de SDK kunnen verwachten, alhoewel het softwarebedrijf geen zekerheden wil geven. “Hoewel we alles in het werk zullen stellen om het lanceerschema van het besturingssysteem op één lijn te brengen, is het mogelijk dat niet elke nieuwe release een verbeterde SDK zal bevatten,” verklaarde het bedrijf in zijn aankondiging.

De eerste testversie werd in maart uitgebracht, met de bedoeling dat daarna in een regelmatig tempo nieuwe updates zouden worden gelanceerd, maar dat was niet het geval.

De previews van de SDK zijn ontworpen voor ontwikkelaars en bieden ondersteunende software voor het bouwen van Universal Windows-apps. De app-bouwers kunnen de applicaties na afwerking indienen bij de Windows Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business