Nieuws

Surface Pro 3 mét i7-processor voor minder geld

Microsoft brengt binnenkort een nieuwe variant uit van zijn Surface Pro met i7-processor. Het nieuwe toestel zal minder opslagcapaciteit bezitten.

surface pro 3

Microsoft richt zich met zijn serie Surface tablets op gebruikers die een waardige laptopvervanger zoeken. Wie voor dergelijke hybrides kiest, moet echter vaak compromissen sluiten. Het perfecte toestel bestaat nog niet, maar met de nieuwste toevoeging aan de Surface-reeks krijg je wel weer meer keuze.

Het nieuwe toestel bevat een 1.7GHz Intel Core i7-processor met 8GB werkgeheugen en 128GB opslagcapaciteit. Het enige verschil met andere Surface Pro’s met i7-processor zit dus in de opslagcapaciteit – de andere modellen bezitten 256GB of 512GB.  Het nieuwe model zal evenveel kosten als dat met i5-processor, 8GB werkgeheugen en 256GB opslag.

Heb je niet zoveel behoefte aan 256GB opslag, maar wil je wel heel vlot kunnen multitasken of zware toepassingen draaien, dan is het nieuwe model wel een goeie keuze. De Surface Pro’s met i7-processors komen immers met Turbo Boost Technology, die je processor kunnen opdrijven naar 3.3GHz, een flinke duw in de rug. Bovendien vind je in de i7-reeks een veel krachtigere videochip dan bij de i5-reeks.

Wie een Surface Pro koopt voor de release zal zonder zorgen kunnen upgraden naar Windows 10.

De ideale laptopvervanger bestaat dus nog niet, maar de ideale keuze voor jou ligt alweer iets dichter binnen handbereik.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business