Nieuws

Een eerste kijk in Googles zelfrijdende wagen

Dit weekend konden enkele gelukkigen voor het eerst de binnenkant van Google zijn zelfrijdende auto bekijken. De resulterende foto’s geven een interessante kijk in Googles nieuwste uitvinding.
Beeld: The Wall Street Journal

Deze zaterdag heeft Google een prototype van zijn zelfrijdende auto getoond op de Community School of Music and Arts in Californië. Dit event hoorde bij het ‘Paint the Town’-project van Google, waarbij artiesten worden gevraagd kunstwerken in te dienen die op de voertuigen getoond kunnen worden. Op deze manier probeert Google duidelijk de auto’s een zo onschuldig mogelijk uiterlijk te geven.

Tijdens het event konden enkele gelukkige aanwezigen een eerste blik werpen in de auto’s van Google. Enkelen van hen trokken foto’s door het raam van de auto en waren zo vriendelijk deze met de wereld te delen. In deze foto’s zijn enkele technische snufjes te zien, zoals een videoscherm waarmee je het uitzicht van je buitenspiegels kan bekijken. Ook is er in het midden van de auto een grote rode knop te zien, welke als noodstop fungeert.

De binnenkant van de wagen doet erg denken aan een speelgoedautootje. Het interieur heeft namelijk een turkoois en grijs kleurenschema. Ook is het volledige interieur afgerond en lijkt het volledig gemaakt te zijn uit harde plastic. Het uiterlijk van de finale versie van de auto kan nog erg verschillen van dit prototype. Het is echter interessant een glimp te kunnen opvangen van Googles huidige visie, welke erop gebrand lijkt te zijn de auto er zo lief en ongevaarlijk mogelijk uit te laten zien.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business