Nieuws

ZDNet gaat mobiel

We hebben de mobiele versie van onze website een update gegeven, zodat je ZDNet nog makkelijker op je smartphone kan lezen.

Nieuws wordt steeds meer mobiel geconsumeerd op onze smartphones. Ook op ZDNet zagen we het mobiel verkeer tijdens de afgelopen jaren flink toenemen. Tegelijk was onze website niet voldoende aangepast aan het kleinere scherm.

Toen we eind 2012 overstapten naar een nieuwe design voor de website, kozen we weliswaar voor een responsive design om ook op tablets en smartphones goed leesbaar te zijn, maar dat was niet genoeg. De site bleef rommelig op een klein scherm, waardoor de artikels niet tot hun recht kwamen. Daarom kiezen we nu resoluut voor een mobiel design.

We hebben de website ontdaan van alle overbodige elementen en de artikels centraal geplaatst. De focus ligt op het meest recente nieuws, zodat een snelle blik op je smartphone genoeg is om weer helemaal mee te zijn met de laatste nieuwigheden in technologieland.

Vanaf vandaag is het nieuwe mobiele ZDNet live. Neem zeker eens een kijkje op je smartphone en laat ons weten wat je ervan vindt, of wat er beter kan. Het is nog maar versie 1.0 en we staan open voor alle feedback.

Ben je helemaal een mobiel wezen? Voeg ons dan ook zeker toe op Whatsapp. Zo krijg je elke werkdag een update met het interessantste nieuws van de dag, rechtstreeks op je smartphone.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business