Nieuws

Microsoft lanceert preview Skype for Business op iOS en Android

Microsoft stelt iOS en Android previews van Skype for Business beschikbaar voor testers. Geïnteresseerden moeten niet te lang wachten om zich in te schrijven.

 
Microsoft maakt previews beschikbaar van zijn beloofde Skype for Business apps op Android en iOS. Het bedrijf maakt het mogelijk voor IT-verantwoordelijke om vier eindgebruikers te selecteren voor zowel iOS als Android om deel te nemen aan het previewprogramma. Ze kunnen zich tot en met 14 augustus inschrijven om als eerste de software te testen. Een inschrijving betekent niet dat ze meteen geselecteerd zijn – het bedrijf laat dat later nog weten aan de gelukkigen.
 
De nieuwe iOS en Android applicaties van Skype for Business – het unified communications product dat vroeger door het leven ging als Lync – zal deel uitmaken van Microsofts bestaande Skype for Business preview programma, volgens de blogpost die het bedrijf zelf publiceerde. De afgewerkte versies zullen later dit jaar uitgebracht worden.
 
“Als je Lync 2013 op je iOS- of Androidapparaat hebt staan, dan krijg je de nieuwe Skype for Business app als een update later dit jaar,” legt het Skype-team uit op de blog. “Skype for Business werkt voor iedereen die Lync Server 2013, Skype for Business Server 2015 en Skype for Business Online gebruikt.”
 
 
De vernieuwde software rolt onder andere een verbeterd dashboard en meer functies uit voor het communicatieprogramma. Op Windows Phone is de app al enige tijd live.

businesslyncmicrosoftskype for businessuc

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen