Nieuws

Samsung wimpelt klachten over Galaxy Note 5 af

Toen bleek dat er problemen waren met hun stylus, wendden velen zich tot Samsung. In plaats van hulp, kreeg men echter de boodschap de handleiding van de Galaxy Note 5 te lezen.

Velen vonden het een jammere zaak dat de Galaxy Note 5 niet naar Europa zal komen. Het is dan ook een erg mooi toestel met indrukwekkende specificaties. Nu mensen het toestel uitvoerig hebben kunnen testen, komen echter ook de eerste klachten naar boven. Veel van deze klachten gaan over de stylus, het handelsmerk van de Galaxy Note.

Het is namelijk mogelijk het pennetje achterstevoren in de smartphone te schuiven, iets wat voorheen onmogelijk was. Op het eerste zicht een klein probleem, maar deze kleine fout kan al snel grootse gevolgen hebben. Het is namelijk erg moeilijk de stylus er terug uit te krijgen eenmaal het achterstevoren in je smartphone zit.

Na het pennetje er met bloed, zweet en tranen dan toch uitgekregen te hebben, is bij velen de detectiefeature van de stylus ook nog eens voor goed om zeep. Op zo’n moment hoop je als klant dat Samsung klaar staat om je te helpen. Dit blijkt echter ijdele hoop te zijn. Samsung wimpelt de klachten namelijk af met een eenvoudig “lees de handleiding”.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business