Nieuws

Apple Store komt naar Brussel op 19 september

Na maanden van geruchten is het eindelijk officieel: er komt een Apple Store in Brussel. Opening op 19 september.

Doormiddel van een creatieve afbakening rond een gebouwencomplex in Brussel, heeft Apple laten weten dat de allereerste Apple Store naar België komt. Van een komst was al langer sprake, en geruchten deden al lang de ronde. Het is vandaag echter voor het eerst dat Apple officieel aangeeft dat het effectief naar ons land komt.

Op de foto’s valt te zien dat Apple wilt inzetten op creativiteit. Daarom heeft het lokale kunstenaars gevraagd om het artwork op de afbakening te verzorgen. Een medewerker van Apple liet optekenen dat “van oudsher strips gedrukt [worden ] met behulp van inkt en papier. Door de vooruitgang van de moderne technologie, zijn stripkunstenaars vandaag de dag in staat om hun ideeën gemakkelijker te verkennen en vrij uit te voeren. De rol van Apple is om de toekomst van de creativiteit the inspireren met de beste tools en nieuwe talenten aan te moedigen om te groeien. De Apple Store Brussel zet de creativiteit voort.”

De officiële opening is voorzien voor 19 september. De locatie voor de Apple Store wordt het nieuwe woon- en winkelcomplex ‘Le Toison d’Or’ in Elsene, in de buurt van het Brusselse Justitiepaleis. In het complex zal de Store een oppervlakte krijgen van 1.600 vierkante meter.

Volgens geruchten zouden er nog plannen zijn voor winkels in Antwerpen en Gent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business