Nieuws

UE Boom 2: meer kleurrijke muziek

De UE Boom 2 moet de eerste doen vergeten. Het uiterlijk blijft hetzelfde, maar de binnenkant krijgt een stevige upgrade.

Met de Ultimate Ears Boom (en Megaboom) haalde Logitech een prijsbeest in huis. Voor een faire prijs kon jij dat eveneens in huis halen, en een slechte koop was dat zeker niet. Diens opvolger, Boom 2, wil zijn broertje nu doen vergeten. Langs de buitenkant zal je het verschil niet zien, maar onder de motorkap is het beestje weer meer dan de moeite waard.

Met een batterij die 15 uur meegaat krijg je een langere speeltijd, en ook de controletoetsen zijn verbeterd ten opzichte van de voorganger. De nieuwe ‘tap-controls’ moeten ervoor zorgen dat je je telefoon niet meer moet bovenhalen. Handig voor wie bijvoorbeeld gaat fietsen, des te meer omdat de Boom 2 perfect in je drinkbushouder past.

Updates

De app werd ook onder handen genomen en zorgt er vanaf nu voor dat je speaker altijd up-to-date is. Voegen de makers nieuwe mogelijkheden toe aan het gadget, dan krijg jij die automatisch ook.

De sepaker is vanaf deze maand verkrijgbaar voor de prijs van 199,99 euro, in verschillende kleuren met al even kleurrijke namen: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical en BrainFreeze.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business