Nieuws

Jim Mobile gaat verder zonder Jim TV

Medialaan trekt weliswaar eind dit jaar de stekker uit jongerenzender Jim TV, maar het bijhorende aanbod voor mobiele telefonie wordt gewoon verdergezet.

Eind dit jaar gaat jongerenzender Jim TV op zwart. Dat heeft Medialaan vandaag bekendgemaakt. Het bijhorende aanbod voor mobiele telefonie, Jim Mobile, wordt wel verdergezet.

Medialaan geeft als reden voor de stopzetting dat jongeren niet langer klassiek naar tv willen kijken, waardoor het idee van een lineaire jongerenzender achterhaald is. “We gaan nu voluit voor een totaal nieuwe aanpak naar jongeren,” zegt commercieel directeur Erwin Deckers. “Dat is enerzijds door onze programma’s aan te bieden op alle mogelijke platformen, zoals op vtm.be. En anderzijds een nieuw soort videocontent ontwikkelen.”

Op vrijdag 18 december zendt Jim TV voor de laatste keer uit, maar de naam zal wel blijven voortbestaan. Medialaan is namelijk niet van plan om te stoppen met Jim Mobile, zo schrijft De Standaard. Zowel het televisiehuis als operator Base, van wiens netwerk Jim Mobile gebruik maakt, bevestigen dat de partnership zal blijven voortbestaan.

Jim Mobile is sinds 2003 actief als virtuele mobiele operator en mikt vooral op jongeren, met een aanbod van voordelige herlaadkaarten en abonnementen. Het was bovendien één van de eerste providers om te stunten met gratis sms’en, en wist zo een plaatsje te veroveren op de markt van mobiele telefonie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business