Nieuws

Survey: beveiliging in de publieke sector

ZDNet en Sophos gaan via een rondvraag bij onze lezers op zoek naar de staat van informatiebeveiliging in de publieke sector.

Wat is de staat van informatiebeveiliging in de publieke sector? ZDNet gaat samen met beveiligingsspecialist Sophos op zoek naar een antwoord op deze vraag via een rondvraag bij onze lezers.

De manier van werken is in de afgelopen 2 à 3 jaar aanzienlijk veranderd. De veranderingen met betrekking tot IT brachten ook nieuwe zorgen en uitdagingen met zich mee wat betreft beveiliging. Een aangepast securitybeleid is van het grootste belang voor elke organisatie.

Deze survey polst specifiek naar de stand van zaken in de publieke sector. Wat zijn de nieuwe dreigingen? Welke procedures zijn in werking? Wat is het belang van encryptie van data? En hoe zit het met de Europese regelgeving?

We nodigen iedereen die actief is in de publieke sector uit om deel te nemen aan de survey, in onze zoektocht naar een antwoord op deze vragen. De vragenlijst kan worden ingevuld tot eind oktober. Na afloop volgt een rapport met de resultaten.

Deze survey is afgerond.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business