Nieuws

Microsoft onthult per ongeluk nieuwe Lumia

Een week voor de beoogde datum deelt Microsoft per ongeluk beelden en specificaties van de nieuwe Lumia. De blunder bevestigt alle geruchten over de telefoons.

Tot nog toe is Microsoft er niet zo goed in geslaagd de komst van de Lumia 950 en 950 XL geheim te houden. Het bedrijf wilt op 6 oktober een grote aankondiging houden waarin de toestellen voor het eerst getoond zullen worden, maar beelden en specificaties van de telefoons zijn al geruime tijd op het internet te vinden.

Was je tot nu toe niet overtuigd van de accuraatheid van deze specificaties en beelden? Dan hoef je niet langer te twijfelen. Je kon de Lumia 950 en 950 XL namelijk gedurende korte tijd in de Windows Store van het Verenigd Koninkrijk bewonderen. Hiermee worden alle geruchten rond de telefoons bevestigd. Zoals verwacht hebben beide telefoons namelijk een WQHD-scherm, waarbij de Lumia 950 een schermgrootte van 5,3 inch heeft en de 950 XL een grootte van 5,7 inch.

Grote ontbrekende factor blijft echter de prijs van de telefoons. Aangezien de Lumia-telefoons onbedoeld te koop werden gezet, is dit niet verwonderlijk en op deze manier kan Microsoft toch nog iets nieuw bekendmaken tijdens zijn event eind deze week.

http://twitter.com/daithaigilbert/status/649203136213684224/photo/1

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business