Nieuws

OnePlus Two verkrijgbaar zonder invite

Vandaag, maandag, zal de OnePlus Two één uur lang verkrijgbaar zijn zonder uitnodiging. De Chinese smartphonefabrikant wil zo een mank systeem goedmaken.

Wie zijn zinnen heeft gezet op een OnePlus Two kan vandaag maar beter zijn middag vrij houden. Om 12 uur deze middag zal de tweede ‘flagshipkiller’ van de Chinese smartphonefabrikant een uur lang vrij te koop zijn. Je hebt dan een uur lang de tijd om de telefoon te kopen zonder dat je in het bezit moet zijn van een uitnodiging.

Het invite-systeem werd op poten gezet bij de OnePlus One om de verkoop in de hand te houden en tegelijkertijd een hype op te zetten. Toen al klonk de kritiek vaak dat het systeem enkel frustrerend werkt voor iedereen die er eentje wil kopen. Bij de OnePlus Two was de vraag zo groot dat de kritiek nog luider klonk. Daarbovenop liep het systeem erg mank, met vertragingen tot een maand tot gevolg.

Om die vertragingen goed te maken, had de fabrikant belooft om een vrije verkoop te organiseren. Die vindt vandaag plaats tussen 12.00u en 13.00u onze tijd. De goedkoopste OnePlus Two koop je voor 339 euro met 3 GB DDR3 RAM-geheugen en 16 gB intern geheugen. Voor 400 euro koop je de versie met 4GB DDR4 RAM-geheugen en 64 GB intern geheugen. Geïnteresseerden kunnen tot twee toestellen per bestelling kopen. OnePlus waarschuwt meteen dat levertijden hierdoor iets langer kunnen zijn dan gewoonlijk. Weet echter goed waar je aan begint, want het is niet al goud dat blinkt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business