Nieuws

Lenovo bedekt je koffietafel met gigantische megatablet

Draagbaar durven we de Yoga Home 900 Portable AiO niet noemen, maar de gigantische 27 inch-tablet komt zeker aan een niche tegemoet.

De Yoga Home 900 Portable All-in-One is een uniek product. In eerste instantie is het een tablet met een schermdiagonaal van maar liefst 27 inch. Met een gewicht boven de zeven kilo kan je zoiets niet bepaald draagbaar noemen, maar Lenovo doelt met de moniker vooral op de ingebouwde batterij. Je kan de turbotablet een drietal uur zonder externe stroombron gebruiken, wat het eenvoudig maakt om het toestel van kamer naar kamer te verhuizen.

Nvidia-graphics

De tablet is de opvolger van de Lenovo IdeaCentre Horizon. De Home 900 zal op Windows 10 draaien en krijgt een full hd-resolutie mee. Onder het tafelvullende scherm schuilen pc-ingewanden. Lenovo propt een vijfde generatie core-chip in de motorkamer, tot en met een i7 voor wie wil. Een optionele Nvidia GeForce 940A-chip neemt het zwaardere grafische werk voor z’n rekening.

De Home 900 krijgt de Aura 3.0-interface mee. Die geeft de grote tablet de nodige unieke functionaliteit mee. Met de interface kan je bijvoorbeeld eenvoudig door foto’s en video’s bladeren, maar er zijn ook specifieke productiviteits- en entertainment-apps. Tot slot houdt Lenovo een lijstje met geschikte Windows-apps bij.

Computer

De tabletop-tablet doet dubbel dienst als computer. Je kan het scherm rechtop klappen, en er muis en toetsenbord aan verbinden. In die modus gebruik je de Home 900 als klassieke All-in-One. Wie heeft er een AiO nodig die dubbel dienst doet als tablet? Niet iedereen, denken we, maar gegadigden die op zoek zijn bij een dergelijk product zullen al snel bij dit veelbelovende exemplaar van ’s werelds grootste computerfabrikant terecht komen.

De Home 900 Portable AiO is vanaf december bij ons verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.499 euro. Het Chinese merk maakt van de gelegenheid gebruik om een nieuwe laptop aan te kondigen: de Yoga 900. Dat toestel moet de dunste laptop met 360 graden-scharnier en Core-processor worden. Ook dit toestel krijgt de Auro 3.0-interface. Lenovo rust het 13,3 inch-scherm uit met 3200 x 1800 pixels. Voor de opslag kan je rekenen op een ssd. De laptop is vanaf vandaag te koop voor een adviesprijs van 1.299 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business