Nieuws

BlackBerry Priv kost handenvol geld

BlackBerry hoopt zijn naam terug op de kaart te zetten met behulp van een Android-smartphone. De geruchten rond de prijs zijn echter niet veelbelovend.

Tot nu toe heeft BlackBerry nog steeds geen officiële aankondiging rond zijn eerste Android-telefoon gedaan. Het internet puilt echter uit van de gelekte gegevens omtrent de veelbesproken smartphone, welke rechtstreeks door het bedrijf de wereld lijken ingestuurd te zijn.

Gelekte gegevens

De laatste gegevens over de BlackBerry Priv die hun weg naar het wereldwijde web hebben gevonden, zijn de prijs en specificaties van het toestel. Met een Snapdragon 808 processor, 3GB RAM, 32GB geheugen, een 5,4 inch Quad HD-scherm en een fysiek toetsenbord zijn de specificaties alvast niet mis.

Het bedrijf zal echter erg veel moeite hebben het toestel aan de man te brengen, indien het de gelekte prijzen gaat aanhouden. Volgens de gegevens zal de smartphone namelijk maar liefst 749 dollar kosten in de Verenigde Staten. In Canada zal het toestel zelfs over de toonbank gaan voor 949 dollar.

Nieuwkomer

Aangezien BlackBerry een nieuwkomer is binnen de Android-wereld, lijkt dit niet de beste strategie te zijn voor zijn eerste Android-telefoon. De enige bedrijven die een smartphone in deze prijsklasse aan de man hebben weten te brengen zijn Apple en Samsung, welke veel ervaring hebben bij het maken van smartphones.

Tegen het einde van het jaar zal de BlackBerry Priv voor het eerst in de rekken liggen. Het is dus afwachten tot dan om te weten of het toestel een grandioos succes of een grote flop zal zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business