Nieuws

Screenshots Apple Music voor Android gelekt

Levert Apple op Android een andere ervaring dan op zijn eigen besturingssysteem? Enkele gelekte screenshots lichten een tipje van de sluier voor Apple Music.

Benieuwd hoe Apple het bouwen van een Androidapplicatie aanpakt? De Duitse nieuwssite Mobilegeeks heeft screenshots weten te bemachtigen van de bètaversie van Apple Music for Android, Apple’s tweede app ooit die het voor Googles besturingssysteem heeft ontwikkeld.

De beelden tonen diverse specifieke functies van Apples muziekstreaming platform, zoals het Beats 1 radiostation en de “Voor mij” aanbevelingspagina. Uit de screenshots is ook op te maken dat Apple enkele instellingsopties aanbiedt op Android die (nog) niet in de iOS-versie beschikbaar zijn, zoals de mogelijkheid om de grootte van het cachegeheugen aan te passen waarop gebruikers online muziek kunnen bewaren.

Het bedrijf lijkt ervoor gekozen te hebben om de app op te bouwen aan de hand van de beschikbare software-elementen van het Android besturingssysteem, in plaats van de iOS app te repliceren. Dat betekent niet dat de applicatie compleet is aangepast, sommige pagina’s behouden hun kenmerkende iOS-design. Voor een blik op alle screenshots kan je bij Mobilegeeks terecht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business