Nieuws

Microsoft lanceert Lumia 950 op 20 november

Liefhebbers van de Lumia hebben al lang geduld moeten hebben op de Lumia 950 (XL). Op 20 november kan je de nieuwe vlaggenschepen echter terugvinden in Amerikaanse winkels.

Microsoft kondigde de nieuwe Lumia 950 en 950 XL vorige maand al officieel aan tijdens zijn event. Beide telefoons kan je omtoveren tot een Windows 10-computer en bevatten overigens nog een uitstekende camera. Vooralsnog was het echter gissen wanneer Microsoft de wereld zou verblijden met zijn nieuwe vlaggenschepen.

[related_article id=”172644″]

Aangezien Microsoft de uitroldatum heeft bevestigd, maakt het bedrijf voor eens en altijd een einde aan het giswerk. Beide telefoons zullen op vrijdag 20 november in de Verenigde Staten worden gelanceerd en ook het Display Dock zal vanaf diezelfde datum beschikbaar zijn. Je zal de Lumia 950 kunnen terugvinden in de winkelrekken van de Amerikaanse winkel AT&T, al zal je voor een Lumia 950 XL in diezelfde winkel niet aan je trekken komen. Deze zal Microsoft namelijk verkopen in zijn eigen winkels.

De uitrol van de vlaggenschepen liep hoogstwaarschijnlijk vertraging op doordat Microsoft een irisscanner voor Windows Hello nog wilde toevoegen aan zijn telefoons alvorens de uitrol van start zou gaan. Of de functie vanaf dag één daadwerkelijk beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend. Windows Hello wordt momenteel echter volop getest, waardoor de kans klein is dat je de functie zal moeten missen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business