Nieuws

Laatste kans om te stemmen voor de Tech Awards

Laat je mening gelden: vandaag is de laatste dat dat je kan stemmen voor de Tech Awards. Wie deelneemt maakt kans op LED-televisie of één van de andere zestien prijzen.

ZDNet zoekt samen met Clickx en PC Magazine naar de beste producten en innovaties van 2015. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig: wie in de prijzen valt, dat hangt immers af van jouw stem. Al een hele maand lang is de stemming geopend, maar vandaag komt daar een einde aan. Heb je je stem nog niet uitgebracht? Aarzel dan niet. Niet alleen waarderen wij jouw mening, je maakt bovendien kans op één van de 16 geweldige prijzen.

Stemmen kan via de website van de Tech Awards: http://techawards.be/stemmen. Je kan je stem uitbrengen voor je favoriete producten binnen een totaal van 20 categorieën. Heb je binnen een bepaalde categorie geen specifieke voorkeur, dan kan je die gewoon overslagen.

De stemming loopt vandaag, op 16 november, af. Vervolgens zullen in elke categorie een winnaar en een runner-up worden geselecteerd. Op 26 november worden alle winnaars officieel bekendgemaakt via onze online kanalen.

STEM EN WIN!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business