Nieuws

Elke Pebble is een Pebble Time

De originele Pebble krijgt opnieuw bestaansrecht dankzij de nieuwste update.

Onlangs werd de nieuwe Pebble Time Round op de wereld losgelaten. Voor de fabrikant van het eerste echte smartwatch ter wereld is het al het derde model dat zijn weg vindt naar het grote publiek. Een belangrijke feature van de Pebble Time (Round) is de Timeline die de slimme horloges hun naam geeft. Deze tijdslijn toont standaard afspraken in je kalender en het weer en kan gepimpt worden om nog veel meer informatie weer te geven.

Voor vele eigenaars van de originele Pebble was het, samen met het kleurenscherm, meer dan reden genoeg om over te schakelen naar de tweede generatie Pebbles. Dankzij een nieuwe update krijgt de originele Pebble echter opnieuw een bestaansreden. Deze update zorgt er namelijk voor dat de Timeline ook beschikbaar wordt op de allereerste modellen.

Geen beperkingen

Samen met die tijdslijn verdwijnt ook de beperking van acht apps, waardoor je apps kan bijvullen tot het geheugen helemaal vol zit. Daarnaast worden ook alle apps beschikbaar, die tot nu toe enkel beschikbaar waren voor de tweede generatie. Wie geen 200 euro wil betalen voor een Pebble Time (of 299 euro voor de Time Round) en kan leven zonder kleurenscherm, kan voor 80 dollar reeds een Pebble vinden op Amazon. Deze prijzen zullen in aanloop naar Kerstmis ongetwijfeld nog kelderen; naar aanloop van Black Friday vond je reeds een Pebble voor 50 dollar, exlusief verzendingskosten.

De update zit momenteel nog in een bètafase, waarvoor geïnteresseerden zich hier kunnen inschrijven. Voorlopig loopt de test enkel voor Android-gebruikers en enkel in het Engels. De definitieve release laa nog even op zich wachten, maar de Pebble is dus zeker nog niet afgeschreven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business