Nieuws

Resultaten Tech Awards: Mobiel & Wearables

De stemmen zijn geteld en jullie hebben allemaal massaal laten weten wat jullie favoriete producten zijn. Vandaag de winnaars in de categorie 'Mobiel & Wearables'.

Met de Tech Awards 2015 zijn Clickx, PC Magazine en ZDNet samen op zoek gegaan naar de beste consumentenproducten en technologische innovaties van het afgelopen jaar.

De voorbije weken konden onze lezers stemmen op hun favoriete producten, verdeeld over vier categorieën. Dat werd massaal gedaan. De stemmen zijn ondertussen geteld en de winnaars zijn bekend.

De resultaten worden deze week gepubliceerd per categorie. Hieronder presenteren we de winnaars in de categorie ‘Mobiel & Wearables’.

Beste smartphone

De allerbeste smartphone komt dit jaar uit de stal van Samsung. De Samsung Galaxy S6 Edge haalt het nipt van de Apple iPhone 6s. De Huawei P8 en Microsoft Lumia 950 XL vechten om een gedeelde derde plaats.

Smartphone met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

We waren van mening dat de smartphonemarkt zo groot is, dat je alle toestellen moeilijk over dezelfde kam kan scheren. Daarom ook een categorie waarin we op zoek gingen naar het toestel met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Die titel gaat dit jaar naar de Huawei P8 Lite, met de Samsung Galaxy A3 en Microsoft Lumia 640 in zijn kielzog.

Beste tablet

Bij de tablets steekt de iPad Air 2 niet geheel onverwacht de concurrentie de loef af. De Samsung Galaxy Tab S2 volgt op een tweede plaats, terwijl de Microsoft Surface 3 de top drie afsluit.

Beste smartwatch

De markt van smartwatches kwam dit jaar pas echt op gang. Met meer dan de helft van de stemmen springt de Apple Watch er hier duidelijk bovenuit. Op de tweede en derde plaats volgen de LG G Watch Urbane en Asus ZenWatch, die allebei op Android Wear draaien.

Beste fitnesstracker

Wat fitnesstrackers betreft, blijkt Polar heer en meester. De Polar M400 en Polar Loop bekleden respectievelijk de eerste en tweede plaats. Ze worden gevolgd door de Fitbit Surge, die nog een vijfde van de stemmen haalt.

 

Benieuwd naar de andere winnaars? Op onze Tech Awards 2015-pagina vind je een overzicht van alle categorieën.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business